Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Antennilinja oy

Muodostuu osaavasta henkilökunnasta jolla on yli 30 vuoden kokemus vaativistakin antennijärjestelmistä.

Toimialaamme kuuluu mm.

-Antennijärjestelmien huolto/ asennus

-HD kanavien lisäys pien sekä kerrostaloihin

-LTE häiriöiden poisto

1

Pientaloantennit

Suomen vaihtelevat vuodenajat ja sääolosuhteet asettavat antennille omat vaatimuksensa. Hyvälaatuinen antenni ja sen tarkasti tutkittu sijoituspaikka ratkaisevat antennijärjestelmästä saatavan kuvan laadun.

Antenni muuntaa sähkömagneettiset aallot suurtaajuisiksi virroiksi ja kentiksi, jotka muodostavat signaalin. Ammattitaitoinen antenniurakoitsija pystyy mittalaittein selvittämään parhaan antennipaikan, vastaanottosuunnan ja sen, mitä antennilaitteistolta edellytetään. Antennilaitteiden asentamista itse ei suositella.

Pientalojen antenniratkaisuja suunniteltaessa on huomioitava mm. vastaanottopaikan sijainti ja mahdolliset maastoesteet.

Lisätietoa pientalon antennijärjestelmän toteutuksesta löydät SANT:n Pientalon antennioppaasta.

  Teräväpiirtolähetykset (HD) käynnistyivät VHF-taajuuksilla vuoden 2010 lopulla, jolloin DNA Oy otti käyttöön lähetinverkon, joka toimii taajuusalueella 174-230 MHz. Lähetysten vastaanotto edellyttää VHF-antennia ja DVB-T2 -vastaanotinta (Antenna Ready HD). Lisätietoja verkon kattavuudesta ja palveluista osoitteestawww.dna.fi.

Digita Oy lähettää DVB-T2 lähetyksiä kanavanippu D:ssä (UHF) ja H:ssa (UHF). Lähetysten vastaanotto edellyttää UHF-antennia ja DVB-T2-vastaanotinta. Lisätietoja UHF-verkkojen kattavuudesta ja palveluista osoitteesta www.digita.fi.

   

                 

 Antennilinja oy 

Helsinki Espoo Vantaa Tuusula  Kerava Järvenpää Vihti Karkkila kirkkonummi Lohja Sipoo Porvoo 

 

 

 Miksi Antennilinja

Tehdylle työlle ja tarvikkeille  tarjoamme kahden vuoden takuun. Saat meiltä luotettavaa palvelua yli 30 vuoden kokemuksella

Työn teettäminen ammattilaisella on aina selvää säästöä

Tarjouspyynnön saat soittamalla +358400 578076,tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseenmyynti@antennilinja.fi

Huollon hinta riippuu laitteesta ja siihen tarvittavista osista. Tarjousta ja hintatietoja voi kysellä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia